Best Western Gustaf Wasa Hotell

163164165166
Boka rum

Rum 1

OK
   

Best Breakfast by Tina Nordström

En av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten har undersökningar visat oss. Med det i bagaget så känner vi att vi måste göra vårt yttersta för att servera den allra bästa hotellfrukosten. Best Western som kedja har därför tagit hjälp av vår favoritkock Tina Nordström som hjälpt oss och våra systerhotell i Sverige att utveckla ett fint frukostkoncept för vår frukostbuffé. Vi kallar vår hotellfrukost Best Breakfast by Tina.

Tina anser att vi ska satsa på kvalitet framför kvantitet och det tycker vi att hon har helt rätt i. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter från frukostbuffén. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i youghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din tallrik med.

Låter ovan som en bra idé? Tacka Tina för den!

På frukostbuffén hittar du även vårt hembakta bröd som bakas efter Tinas recept, riktigt smaskigt. Missa heller inte Tinas olika sillblandningar eller apelsinsalladen. På frukostbuffén hittar du också Tinas tips om den godaste frukostmackan. En brödbit, gärna surdegsknäcke toppad med keso, avocado och krasse. Toppa med lite olivolja och peppar och njut!

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, titta förbi på en hotellfrukost vet ja!

Vuxna 115 kr Barn (upp till 12 år) 55 kr

En sak till, du som provat vår hotellfrukost och vill göra samma smaskiga recept hemma, här nedan får du några av dem!

Strö till fil

Strö till fil

Detta strö är en egyptisk kryddblandning som passar utmärkt till frukostfilen eller yoghurten.

Apelsinssallad

Ett fräscht inslag på buffén. Gör gott både för humöret och för magen. Apelsiner, honung, valnötter mm..

Tinas bröd

Det här brödet är superenkelt att baka, rör bara ihop ingredienserna, ner i en form och sedan in i ugnen.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse