Best Western Gustaf Wasa Hotell
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Best Western Gustaf Wasa Hotell i Borlänge

Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett fyrstjärnigt modernt och personligt hotell med 100 rum. Oavsett vilket rum du bor på har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och jacuzzi och gym. Konferensvåning med konferensrum i olika storlekar. Besök gärna hotellets populära restaurang - Broken Dreams med en härlig meny och över 900 ölsorter att välja och vraka bland.
Hjärtligt välkomna till oss!

Vi rekommenderar alltid att våra hotellgäster bokar bord i förväg till vår restaurang Broken Dreams. Broken Dreams blir ofta fullbokad på helger!

Bordsbokning Broken Dreams

20% rabatt 

Boka in en helg i Borlänge, nu har du 20% rabatt under helger och lov! Passa på att njut av sköna sängar, frukostbuffé och lång sovmorgon. 

Röda Avgångar

Är det dags att boka in vårens konferens? Är ni flexibla med vilken dag ni ska mötas på? Boka in konferensen på våra "Röda Avgångar" - måndag - torsdag - fredag så erbjuder vi ett extra förmånligt dagkonferenspris. 

Restaurang & Bar

Populära Broken Dreams - amerikansk bar och bistro för lunch och middag. Vi har sedan vi öppnade, den spännande vårvintern 1993, förnöjt och betjänat hundratusentals nöjda gäster, i en aldrig sinande ström. Välkommen in på dagens lunch på Broken Dreams!

Besök Borlänge - bo på Best Western Gustaf Wasa

Åk Vasaloppet och bo hos oss!

Ska du åka Vasaloppet i mars? Boka rum redan nu för de går snabbt åt. Sov gott, slappna av i relaxen och ät härliga frukostar. 

Aqua Nova

Roligt och spännande äventyrsbad för både barn och vuxna. 

Romme Alpin

Nu är skidsäsongen här! Boka in en weekend i Borlänge och susa ner för någon av de 33 nedfarter som Romme stoltserar med. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
- Röda Avgångar

Erbjudande på dagkonferenspaket 316:-/person exkl. moms. Röda Avgångar gäller måndagar, torsdagar och fredagar.

Läs mer