Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Romme Alpin - bo på Gustaf Wasa Hotell i Borlänge

Letar du boende nära Romme Alpin? Best Western Gustaf Wasa hotell ligger knappt 20 minuters bilfärd ifrån. Bilen parkerar du smidigt utanför entrén, och självklart ingår vår frukostbuffé. Varmt välkommen! 

Om Romme Alpin
Romme Alpin är en populär skidanläggning som ligger strax utanför Borlänge, i Dalarna. Skidorten består i dag av 34 nedfarter i alla väderstreck och 14 liftar, varav fem är 6-stols Expressliftar. Romme Alpin är perfekt för en dagstur, weekend eller en hel vecka och passar för alla åldrar och nivåer. Läs mer om Romme Alpin. 

Bo hos oss på Gustaf Wasa hotell

Boka en skidsemester i Romme Alpin med familjen eller kompisgänget och bo hos oss på Gustaf Wasa Hotell. Njut av en god natt sömn efter en härlig dag i backen. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gym, relax och bastu, samt lekrum till barnen. 

Till dig som kommer med bil har vi gratis utomhusparkering. Vi erbjuder även varmgarage mot en avgift på 150:-/dygn och för dig med elbild har vi även platser med elstolpar via företaget Pair.

Frukost ingår alltid när du bor hos oss

Hotellfrukost är den bästa frukosten. Vi har tagit bort smaksatta produkter och tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, frukt, nötter, frön, müsli, flingor, samt egengjorda ströblandningar. 

Bästa boendepriset får du alltid när du bokar direkt med oss!
Varmt välkommen att bo hos oss på Gustaf Wasa Hotell.

Boka online eller kontakta oss:
Mail: info@gustafwasa.se 
Tel: 0243-21 74 00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.