Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

2047 Science Center - bo på Gustaf Wasa Hotell

2047 Science Center i Borlänge
Centralt i Borlänge ligger ett nyöppnat spännande exprimentmuseeum. 
Vad kan du som besökare göra på 2047 Science Center? Här kan du experimentera, forska och uppleva! Miljöerna är fyllda med interaktiva experiment och olika teman: teknik, människan, fysik, matematik, energi och ljus. Upplev rymden i planetariet i guidade visningar och filmer! Under helger och lov genomförs visningar i planetariet.

Bo på Best Western Gustaf Wasa
Passa på att boka in boende hos oss på Best Western Gustaf Wasa så sover du gott, har tillgång till gym och relax och kan njuta av en härlig middag i vår restaurang Broken Dreams. På morgonen serveras en frukostbuffé som du inte behöver lämna hungrig. Här finns något för alla smaker.

Bo hos oss på Gustaf Wasa, och besök 2047 Science Center, cirka 2 minuter med bil.
2047 Science Center
Jussi Björlings väg 25
784 32 Borlänge
https://www.2047.nu/

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.