Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Romme Alpin

Ta med familjen på en härlig skidsemester i vinter. Romme Alpin är beläget strax utanför Borlänge, i Dalarna och är en populär och välbesökt skidanläggning. Skidorten består i dag av 34 nedfarter i alla väderstreck med 14 liftar, varav sex är 6-stols Expressliftar som snabbt tar dig upp i backarna. Här finns skiduthyrning och shop, restauranger och caféer samt skidskola för alla åldrar och nivåer. Romme Alpin erbjuder en fantastisk upplevelse för såväl nybörjare som erfarna åkare och är en perfekt skiddestination att åka till för en dagstur, weekend eller en hel vecka. 

Romme Alpin erbjuder kort och gott fjällen-känsla på nära håll, moderna och bekväma liftar, två toppstugor och en fantastisk skidåkning. 

Boende Romme Alpin, 895 kr/natt. Frukost ingår!

Hos oss på Best Western Gustaf Wasa hotel kan du njuta av en avkopplande hotellvistelse efter en härlig dag i backen. Du bor till bra pris med knappt 20 minuters bilresa till Romme Alpin. Bokar du med koden "sale" kan du bo upp till två personer för bara 895 kr/natt (ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i samma säng) Erbjudandet gäller torsdag-måndag samt under lov när du bokar online eller direkt med oss på hotellet. Självklart ingår en riktigt bra frukostbuffé.

Hos oss bor du i ljusa och moderna rum och som gäst har du fri tillgång till gym, relax och bastu, samt spel och lekrum till barnen. Besök gärna vår restaurang Broken Dreams för en utsökt middag och på morgonen serveras en frukostbuffé som du inte behöver lämna hungrig. Här finns något för alla smaker.

Det här ingår: 

  • Boende i dubbelrum för upp till två personer
  • Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i samma säng
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till gym, bastu och relax
  • Fri parkering
Gratis parkering:
Till dig som kommer med bil har vi gratis utomhusparkering. Vi erbjuder även varmgarage mot en avgift på 150:-/dygn och för dig med elbil har vi även platser med elstolpar via företaget Pair.

Pris och bokning:

Du kan även boka genom att kontakta oss på e-post eller telefon.
E-post: info@gustafwasa.se 
Tel: 0243-21 74 00

Villkor:
Erbjudandet gäller torsdag-måndag. Begränsat antal rum, först till kvarn. Avbokas senast 24 timmar före ankomst.
Vi ser framemot att välkomna dig, välkommen till Borlänge, Romme Alpin och till Gustaf Wasa hotell. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.