Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Vasaloppet - bo på Gustaf Wasa Hotell i Borlänge

Världens största skidlopp går från Sälen till Mora. Ska du åka i Gustav Vasas fotspår så ska du självklart bo på Best Western Gustaf Wasa! Ja, vi stavar inte riktigt lika, men kärt barn har många namn...

Första Vasaloppsstarten gick 1922 och det är hela nio mil klassisk skidåkning som ska kämpas igenom.
Vare sig du ska åka loppet, eller följer med som support så är du värd att sova gott på hotell. Uppladdningen är viktig inför denna stora dag. Kanske ska du delta i kortvasan, tjejvasan eller stafettvasan? Boka rum på vårt hotell och gör loppet till en härlig weekend. 

Bo på Best Western Gustaf Wasa
Passa på att boka in boende hos oss på Best Western Gustaf Wasa så sover du gott, har tillgång till gym och relax och kan njuta av en härlig middag i vår restaurang Broken Dreams. På morgonen serveras en frukostbuffé som du inte behöver lämna hungrig. Här finns något för alla smaker.

Bo hos oss på Best Western Gustaf Wasa när du ska delta i Vasaloppet. 
Från Mora är det cirka 10 mil till hotellet. 

Foto: Vasaloppet

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.