Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Restaurang & bar i Borlänge - Broken Dreams

Vår populära restaurang Broken Dreams - en amerikansk bar och bistro öppet för lunch och middag. Restaurangen Broken Dreams öppnade 1993, och har sedan dess förnöjt och betjänat hundratusentals nöjda gäster, i en aldrig sinande ström. Detta är stället dit man går och skämmer bort sig själv, sin familj, sina vänner och affärsbekanta. Här upplever man het spännande mat i en miljö fylld av nostalgi, romantik och rock'n'roll. Om ni går på restaurang för att fira er 8- eller 80 årsdag spelar ingen roll, musiken, miljön och maten passar och tilltalar de flesta. Broken Dreams erbjuder även olika paket för ölprovning

Så känn er varmt välkomna till Borlänges mest populära krog och restaurang. Tillsammans tänker vi göra vårt yttersta för att ni går hem belåtna, så att vi får möjligheten att träffas igen.

Läs mer och boka bord på Broken Dreams -> 

OBS! Hotellgäster som önskar äta i restaurangen
Till våra hotellgäster rekommenderar vi alltid att boka bord i samband med bokning av hotellrum eller i god tid före ankomst till hotellet då det ofta blir fullbokat i Broken Dreams. Särskilt vid helger och lokala arrangemang.

Öppettider

Under dessa speciella tider kan Broken Dreams öppettider variera.

Se Broken Deams hemsida för öppettider samt möjlighet att boka bord.


Söndagar: Stängt
Boka bord

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.