Best Western Gustaf Wasa Hotell

129183130184
Boka rum

Rum 1

OK
   

Restaurang & bar - Broken Dreams

Vår populära restaurang Broken Dreams - en amerikansk bar och bistro öppet för lunch och middag. 

Restaurangen Broken Dreams öppnade 1993, och har sedan dess förnöjt och betjänat hundratusentals nöjda gäster, i en aldrig sinande ström. Detta är stället dit man går och skämmer bort sig själv, sin familj, sina vänner och affärsbekanta. Här upplever man het spännande mat i en miljö fylld av nostalgi, romantik och rock´n´roll. Om ni går på restaurang för att fira er 8- eller 80 årsdag spelar ingen roll, musiken, miljön och maten passar och tilltalar de flesta.

Så känn er varmt välkomna till Borlänges mest populära krog och restaurang. Tillsammans tänker vi göra vårt yttersta för att ni går hem belåtna, så att vi får möjligheten att träffas igen.

Läs mer

OBS! Hotellgäster som önskar äta i restaurangen
Till våra hotellgäster rekommenderar vi alltid att boka bord i samband med bokning av hotellrum eller i god tid före ankomst till hotellet då det ofta blir fullbokat i Broken Dreams. Särskilt vid helger och lokala arrangemang.

Öppettider

Måndag - torsdag: 17:00 - 23:00 (köket stänger 22:00)
Fredag - lördag: 17:00 - 24:00 (köket stänger 22:30)
Söndagar: Stängt

Lunch
Måndag - fredag: 11:00 - 14:00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse