Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Best Breakfast med lokala favoriter

En av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten har undersökningar visat oss. Med det i bagaget så känner vi att vi måste göra vårt yttersta för att servera den allra bästa hotellfrukosten. 

Vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, en mängd olika nötter, frön, müslis, flingor, samt egengjorda ströblandningar. 

Vi erbjuder även olika sorters bröd, med ett brett urval av pålägg till, och så har vi såklart egengjord äggröra som serveras med bacon, köttbullar och prinskorv.  

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, kom gärna förbi och starta dagen hos oss.

Vuxna 150 kr Barn (upp till 12 år) 75 kr

Vi serverar våran frukostbuffé 
måndag-fredag  06.30-09.30
lördag-söndag    07.00-10.00

Tiderna kan variera under helgdagar samt skollov.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.