Best Western Gustaf Wasa Hotell
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Best Breakfast 

En av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten har undersökningar visat oss. Med det i bagaget så känner vi att vi måste göra vårt yttersta för att servera den allra bästa hotellfrukosten. 

På frukostbuffén hittar du även vårt hembakta bröd som bakas efter recept, riktigt smaskigt. Missa heller inte våra olika sillblandningar eller apelsinsalladen. På frukostbuffén hittar du också tips om den godaste frukostmackan. En brödbit, gärna surdegsknäcke toppad med keso, avocado och krasse. Toppa med lite olivolja och peppar och njut!

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, titta förbi på en hotellfrukost vet ja!

Vuxna 115 kr Barn (upp till 12 år) 55 kr

En sak till, du som provat vår hotellfrukost och vill göra samma smaskiga recept hemma, här nedan får du några av dem!

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy