Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Sommarerbjudande, bo två personer från 895 kr/natt.

Missa inte en lång sovmorgon, en perfekt frukost, en iskall drink och en meny som kittlar. Checka in hos oss på Gustaf Wasa hotel i sommar och bo från 895 kr/natt. Erbjudandet gäller utvalda dagar när du bokar med koden "sale". Stor frukostbuffé och parkering ingår.Det här ingår:

  • Boende i dubbelrum för två personer
  • Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i samma säng
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till gym, bastu och relax
  • Fri parkering

Pris och bokning:

  • Pris: från 895 kr/natt
  • Bokningskod: sale

Boka online
E-post: info@gustafwasa.se 
Tel: 0243-21 74 00


Villkor: 

Erbjudandet gäller utvalda dagar när du bokar med koden "sale". Begränsat antal rum, först till kvarn. Avbokas senast 24 timmar före ankomst.

Om oss på Best Western Gustaf Wasa

Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett fyrstjärnigt modernt och personligt hotell i centrala Borlänge, endast 100 meter från centralstationen. Hos oss finns 100 rum och oavsett vilket rum du bor i har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och gym. Besök gärna vår populära restaurang Broken Dreams som serverar både lunch och middag. Det är oftast fullsatt på helgerna så gör gärna en bordsbokning på förhand. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kommer du med bil parkerar du kostnadsfritt på vår parkering utanför hotellet. 
Varmt välkommen till Borlänge och till Gustaf Wasa hotell. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.