Medlemsrabatt 15%

Nu erbjuder vi dig som är eller blir medlem 15% rabatt. Erbjudandet gäller torsdag-söndag, med utcheckning senast måndag. Boka online med koden ”weekend” eller direkt med oss på hotellet. Är du inte medlem? Inga problem, det blir du enkelt här.

Medlemspris:
15% medlemsrabatt. Gäller torsdag-söndag.

Så bokar du:
Gör din bokning på: bestwestern.se med kampanjkoden "weekend". Psst. glöm inte att logga in när du ska boka. 

Du kan även boka genom att ringa eller mejla oss. 
E-post: info@gustafwasa.se
Telefon: +46 243 217400

Villkor:
Bokningskoden WEEKEND ger 15% medlemsrabatt på vårt ”Full flex”-pris. Avboka innan kl 16:00 lokal tid på ankomstdagen för att undvika avgifter.

Om oss: 
Vi är ett fyrstjärnigt, modernt och personligt hotell beläget mitt i centrum, ett stenkast från centralstationen. Hos oss finns 100 rum och oavsett vilket rum du bor i har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och gym. Besök gärna vår populära restaurang Broken Dreams som serverar både lunch och middag. Vi erbjuder fri parkering utanför hotellet samt ett inomhusgarage för 150:-/dygn. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.