Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Besök Peace and love i Borlänge - bo på Gustaf Wasa Hotell

Festivalen som kallas, sommarens mysigaste festival,  håller till mitt i Borlänge. 

Vill du höra bra musik, spelningar med Oskar Linnros, Linnea Henriksson eller kanske Dani M? Men inte bo i tält på en lerig festivalåker? Boka ditt boende hos oss och gör ditt besök på Peace and Love till en riktigt njutbar upplevelse. Sov varmt och gott i en härlig hotellsäng, njut av en uppdukad frukost buffé och lämna bilen på vår parkering som är gratis. 

Peace and Loves festivalområde är mitt i Borlänge centrum, hit kan du gå från hotellet på 10 min. Peace & Love arrangeras i Folkets Park i Borlänge, Dalarna.

Boka boende hos oss på Gustaf Wasa Hotell, och besök Peace and Love festivalen!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.