Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellerbjudande i Borlänge - bo på Gustaf Wasa Hotell

Hotellerbjudande - 20 % rabatt
Är du på väg till Borlänge? Vill du hemestra i din egen stad ?
Då är du hjärtligt välkommen till oss på Best Western Gustaf Wasa Hotell. På helger och lovdagar har vi riktigt bra priser med 20 % helgrabatt. Sov varmt och gott i en härlig hotellsäng, ta sovmorgon, njut av en härlig hotellfrukost med alla frukostfavoriter och upptäck Borlänge. 

Vi erbjuder gratis tillgång till gym och bastu till alla våra hotellgäster. Vi har gratis wifi och trevliga sällskapsytor där du kan koppla av och umgås. För våra minsta gäster har vi ordnat ett mysigt lekrum med spel. För större barn har vi ett TV-spelrum laddat med spännande äventyr. 

Missa för all del inte att äta riktigt god lunch eller middag i vår populära restaurang Broken Dreams. Det är oftast fullsatt på helgerna så gör gärna en bordsbokning på förhand. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Boka nu
Boka enklast online via Best Western eller kontakta oss via mejl eller telefon. Erbjudande gäller i mån av plats.

Bokningskod
Ange bokningskod WEBDEAL för att få 20% helgrabatt

Kontakta oss
Du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss på Best Western Gustaf Wasa Hotell. 
mejl: info@gustafwasa.se 
telefon: 0243-21 74 00

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.