Best Western Gustaf Wasa Hotell
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellerbjudande i Borlänge - bo på Gustaf Wasa Hotell

Hotellerbjudande - 20% rabatt
Boka in några nätter på hotell i sommar. Ta sovmorgon, njut av hotellfrukost och upptäck Borlänge. Vi har 20% rabatt 20 juni-20 augusti så passa på att boka in dig på Best Western Gustaf Wasa.

Bokningskod
WEBDEAL - uppge kampanjkoden vid bokning

Boendeperiod
20 juni- 20 augusti
Erbjudandet är i mån av plats.

Bokas via
bestwestern.se
Hotellerbjudandet gäller alla hotell inom Best Western Hotels & Resorts, 20% rabatt på en hotellnatt. 

Sov varmt och gott i en härlig hotellsäng, njut av en uppdukad frukostbuffé och lämna bilen på vår parkering som är gratis. Best Western Gustaf Wasa erbjuder både gym, bastu och jacuzzi. Vi har gratis Wifi och missa för all del inte att äta riktigt god mat i vår restaurang Broken Dreams

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy