Best Western Gustaf Wasa Hotell
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Konferens i Borlänge

Rum för stora och små möten när du har konferens i Borlänge

Det är en god idé att ha konferens i Borlänge på Best Western Gustaf Wasa Hotell. De som kommer med tåg kan enkelt promenera över gatan och de som kommer med bil kan parkera gratis utanför hotellentrén eller i vårt varmgarage. Vi kan erbjuda flera olika storlekar på mötesrum till din konferens i Borlänge. Från större föreläsningssalar till styrelserum. Vi har totalt 3 mötesrum, alla med naturligt solljus och utsikt över Borlänge.

Oavsett om ni önskar en produktiv mötesmiljö eller en avslappnad atmosfär där nya ideér kan födas, vi kan erbjuda ett skräddarsytt konferensalternativ för er grupp. Vi hjälper till att planera er nästa konferens i Borlänge! 

Vi ordnar gärna med transporter samt aktiviteter till er konferens i Borlänge.
Lokalhyran inkluderar modern AV-utrustning, TV/projektor, whiteboard, blädderblock, skrivblock, penna, vatten, fruktbuffé och godis.
Ytterligare utrustning hyrs in efter behov.

Maila oss gärna för er nästa konferens: konferens@gustafwasa.se

 

Mat & dryck

Tillsammans med vår restaurang Broken Dreams fixar vi kaffepauser, konferenslunch och middag för ert sällskap, allt efter era önskemål. Varför inte avsluta er konferens med en trevlig ölprovning. Vi har över 900 sorters öl i vårt utbud!
Provningen tar mellan 1 och 1,5 timmar och hålls av någon av våra erfarna provningsledare.

Broken Dreams

Konferenspaket

Möteslokal
Förmiddagsfika med smörgås.
Lunchbuffé med förrätt, inkl. sallad, bröd, dryck & kaffe/te.
Eftermiddagfika med kaffebröd.
Pris: 460:- inkl. moms (368:- exkl. moms) per person.
Priset avser minst 10 personer.

Styrelserummet

Vi har ett styrelserum på hotellet, det tar 10 personer och har fast möblering och är 24 kvm.

Stora Tuna

I vår största konferenslokal kan vi ta emot 80 personer i biosittning, 60 i skolsittning och 32 personer i u-bord. Lokalen är totalt 92 kvm.

Jussi Björling

I vår mellersta konferenslokal kan vi ta emot 64 personer i biosittning, 42 i skolsittning och 26 personer i u-bord. Lokalen är totalt 67 kvm.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.