Best Western Gustaf Wasa Hotell

125
Boka rum

Rum 1

OK
   

Rum för stora och små möten när du har konferens i Borlänge

Det är en god idé att ha konferens på Best Western Gustaf Wasa Hotell i Borlänge. De som kommer med tåg kan enkelt promenera över gatan och de som kommer med bil kan parkera gratis utanför hotellentrén eller i vårt varmgarage. Vi kan erbjuda flera olika storlekar på mötesrum till din konferens i Borlänge. Från större föreläsningssalar till styrelserum. Vi har totalt 3 mötesrum, alla med naturligt solljus och utsikt över Borlänge.

Oavsett om ni önskar en produktiv mötesmiljö eller en avslappnad atmosfär där nya ideér kan födas, vi kan erbjuda ett skräddarsytt konferensalternativ för er grupp. Vi hjälper till att planera ert nästa möte! 

Vi ordnar gärna med transporter samt aktiviteter till er konferens.
Lokalhyran inkluderar modern AV-utrustning, TV/projektor, whiteboard, blädderblock, skrivblock, penna, vatten, fruktbuffé och godis.
Ytterligare utrustning hyrs in efter behov.

Maila oss gärna för er nästa konferens på, konferens@gustafwasa.se

 

Mat & dryck

Tillsammans med vår restaurang Broken Dreams fixar vi kaffepauser, konferenslunch och middag för ert sällskap, allt efter era önskemål. Varför inte avsluta er konferens med en trevlig ölprovning. Vi har över 900 sorters öl i vårt utbud!
Provningen tar mellan 1 och 1,5 timmar och hålls av någon av våra erfarna provningsledare.

Konferenspaket

Möteslokal
Förmiddagsfika,, inkl smörgås.
Lunchbuffé med förrätt, inkl sallad, bröd,dryck & kaffe/te.
Eftermiddagfika, inkl kaffebröd.
Pris: 460:- inkl moms (368:- exkl. moms) per deltagare. Priset avser minst 10 personer.

Styrelserum

Vi har ett styrelserum på hotellet, det tar 10 personer och har fast möblering.

Stor lokal, Stora Tuna

I vår största konferenslokal kan vi ta emot 80 personer i biosittning, 60 i skolsittning och 32 personer i u-bord. Lokalen erbjuder totalt 92 kvm.

Mellanstor lokal, Jussi Björling

I vår mellersta konferenslokal kan vi ta emot 64 personer i biosittning, 42 i skolsittning och 26 personer i u-bord. Lokalen erbjuder totalt 67 kvm.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse