Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Konferenserbjudande i Borlänge

Dagkonferenserbjudande
Är det dags att boka in vårens konferens?

Dagkonferens för 368:-/person exkl. moms. Minimum 10pers. 

Det här ingår när du bokar vårt dagkonferenspaket:

  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika med smörgås
  • Lunchbuffé med förrätt, inkl. sallad, bröd, dryck & kaffe/te
  • Eftermiddagfika med kaffebröd

I dagkonferenspaketet ingår även modern AV-utrustning, TV/projektor, whiteboard, blädderblock, skrivblock, penna, vatten, fruktbuffé och godis. Ytterligare utrustning hyrs in efter behov.

Bokas via

konferens@gustafwasa.se
0243-21 74 00

Sov varmt och gott i en härlig hotellsäng på något av våra olika hotellrum, njut av en uppdukad frukostbuffé och lämna bilen på vår parkering som är gratis. Best Western Gustaf Wasa erbjuder både gym, bastu och jacuzzi. Vi har gratis Wifi och missa för all del inte att äta riktigt god mat i vår restaurang Broken Dreams

Styrelserummet     

Vi har ett styrelserum på hotellet, det rymmer 10 personer och har fast en möblering i sköna fotöljer. Mötesrummet har fönster, platt-tv och wifi. 

Jussi Björling

Vår mellersta konferenslokal rymmer upp till 64 personer i biosittning, 42 personer i skolsittning och 26 personer i u-bord. Lokalen är totalt 67 kvm. Här finns en hel vägg med stora fönster och en vägg med vacker dalamålning. 

Stora Tuna

I vår största konferenslokal kan vi ta emot 80 personer i biosittning, 60 personer i skolsittning och 32 personer i u-bord. Lokalen är totalt 92 kvm. Här finns stora fönster, lcd-projektor och sköna stolar. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.