Information om coronaviruset (Covid-19)

2020-03-17

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi på Best Western Gustaf Wasa informera om hur vi ser på situationen och var du kan vända dig om du har frågor. Den här sidan uppdateras löpande och här överst ser du när vi gjorde den senaste ändringen.

Vi följer rekommendationer och råd från de svenska myndigheterna och just nu är det Krisinformation.se och Folkhälsomyndigheten som är sajter som vi hela tiden laddar om och som vi  uppmanar dig att besöka. Förutom den är Vårdguiden 1177 och UD viktiga. Det finns också det nationella informationsnumret 113 13 som du kan ringa om du har frågor om Corona. 

Vi har också sen några veckor tillbaka kraftigt utökade rutiner, restriktioner och guidelines kring resor, hygien, mat, rengöring och städ som garanterar en mycket hög hygienisk nivå. Detta har alla våra medarbetare tagit del av. Våra medarbetare har mycket tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta symtom. Viktigt att du som gäst  stannar hemma om du själv känner dig sjuk.

Funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) så får vi lov att hänvisa dig direkt till dem. Där man bokat, där bokar man också om/av.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse. Även e-post och telefon till bokningen finner du där. Reser du privat och har bokat direkt via oss så gäller våra avbokningsregler. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Du har säkert också hört om det förbud man under onsdagen (11 mars) tog kring publika sammankomster över 500 personer i Sverige. Vi har tre konferenslokaler. Vår största lokal tar upp till 80 personer i biosittning. 

Flera företag vill boka möten här hemma i Sverige istället för att resa utomlands. Vill du också få hjälp med detta så mejla konferens@gustafwasa.se
så lovar vi att hjälpa dig att hitta en bra lösning.

Har du ytterligare frågor eller vill veta mer om oss så tveka inte kontakta oss:  info@gustafwasa.se eller på 0243 - 21 74 00

Med vänliga hälsningar,
Emelie Lundgren | Hotelldirektör
Best Western Gustaf Wasa Hotell 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.