Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Sleepingfox Hotel Group - Personliga hotell för moderna människor

Sleepingfox Hotel Group AB ägs av Lars-Jerker Molin, Johan Kukacka och Jonas Westring.

Vår affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Våra hotell ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.

Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. I syfte att få en kvittens på att vi är på rätt väg har hotellen valt att ansluta sig till VISITAS officiella klassificering. Bedömning och inspektion sker ytterst noggrant utifrån en detaljerad kravspecifikation. Best Western Plus Sthlm Bromma, Best Western Gustaf Wasa, Best Western Hotell Baltic och Dalecarlia Hotel & Spa är 4-stjärniga hotell medan Best Western and hotel är 3-stjärnigt cityhotell. Alla hotellen är med i Best Western Hotels & Resorts. 

Under 2020 kommer vi att öppna Best Western and hotel Linköping. Ett nytt hotell med samma koncept som Best Western and hotel i Stockholm. Smaller rooms - better comfort. 

Varmt välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell, vi ser fram emot att få ha dig som vår gäst! 

Lars-Jerker, Johan och Jonas

För mer information om våra andra hotell, besök gärna:
Best Western Plus Sthlm Bromma
Best Western and hotel
Best Western Hotel Baltic

Dalecarlia Hotel & Spa
eller besök Sleepingfox Hotel Group

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.