Gustaf Wasas miljöpolicy

Letar du ett miljövänligt hotell i Borlänge? Hos oss kan du checka in med rent samvete. Vi är miljömärkta med Green Key som är en internationell miljömärkning inom besöksnäringen. Många frågar sig hur man kan göra en insats för miljön. Det är egentligen väldigt enkelt. Du som väljer att checka in hos oss har gjort det. Du väljer ett Green Key hotell -  ett bra val för dig och ett ännu bättre val för miljön. 

Att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key betyder att du väljer att bo på ett hotell som tar ansvar och som klarat Green Keys hårda miljökrav. Syftet med Green Key är att bidra till arbetet för en hållbar konsumtion. Visionen är att kommande generationer har minst lika goda förutsättningar att tillgodose sina behov som vi har idag.

Vi bryr oss om miljön och din bekvämlighet. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss. 

 

Läs mer om Green Key

En del utav vårt miljöarbete


• Vi återvinner och sopsorterar då detta är möjligt, liksom säkerställer att miljöfarligt avfall hanteras på ett säkert sätt.
• Vi strävar efter att endast använda miljömärkta produkter i verksamheten.
• Vi åtar oss att ständigt bli bättre på miljöarbete och minska företagets energiförbrukning/hitta nya mer miljövänliga alternativ och minimera transporter. 
• Handdukar byts endast om gästen lagt dessa på golvet. Lakan byts efter 3 nätter för gäster som stannar flera dagar.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.