Restaurang Borlänge

Letar du efter en trevlig restaurang i centrala Borlänge? Till vår hotellrestaurang Broken Dreams välkomnar vi både hotellgäster och besökare från tidig morgon till sen kväll. Här serveras frukost, lunch och middag och när eftermiddagen närmar sig kan du som söker en avkopplande kväll slå dig ner i restaurangen med något svalkande att dricka. 

1500 ölsorter
Broken Dreams är även något av en guldgruva för dig som gillar öl. Här finns mer än nästan 1500 sorter, så vi vågar lova att du kan välja och vraka. Vi erbjuder även olika paket för ölprovning.  

Varmt välkommen till oss! 

Frukost

Starta dagen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé. Självklart är du välkommen även om du inte bor hos oss.

Öppettider:
Måndag-fredag: 06.00-09.30
Lördag-söndag: 07.00-10.00

Lunch

Varje vardag dukar vi upp vår populära lunchbuffé med olika rätter varje dag. I priset ingår salladsbuffé, bröd, kaffe och småkakor.

 

Sommarstängt från 14 Juni 2024
Öppettider:

Mån-fre: 11.00-13.30
Pris: 120:- 

Middag

Välkommen till vår restaurang Broken Dreams, en amerikansk bar och bistro. 

Här upplever du het spännande mat i en miljö fylld av nostalgi, romantik och rock'n'roll. 

Broken Dreams erbjuder bla. olika paket för ölprovning, spelningar och stand up.
Vi rekommenderar våra hotellgäster att boka bord i god tid före ankomst till hotellet då det ofta blir fullbokat i Broken Dreams. Särskilt vid helger och lokala arrangemang.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.