Hotellfrukost i Borlänge

Starta dagen på bästa sätt med vår frukostbuffé, som självklart ingår när du bor hos oss. Hos oss erbjuder vi olika sorters bröd, med ett brett urval av pålägg till, goda juicer, frukt, egengjord äggröra som serveras med bacon, köttbullar och prinskorv och sist men inte minst kan du grädda dina egna våfflor.

Frukostens öppettider:

Måndag-fredag  06.30-09.30
Lördag-söndag   07.00-10.00
Tiderna kan variera under helgdagar samt skollov.

Hotellfrukost utan att bo på hotell?

Även om du inte bor hos oss kan du självklart unna dig en hotellfrukost. Starta dagen på bästa sätt - ta med dig familjen, vännerna eller kollegorna och njut av vår goda frukostbuffé.

 

Pris:
Vuxna 150 kr
Barn (upp till 12 år) 75 kr

Best Breakfast & Meet the Locals

En av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten har undersökningar visat oss. Med det i bagaget så känner vi att vi måste göra vårt yttersta för att servera den allra bästa hotellfrukosten. Vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, en mängd olika nötter, frön, müslis, flingor, samt egengjorda ströblandningar. 

Tillbaka till restaurangsidan
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.