Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Åk skidor på Romme Alpin - bo på Gustaf Wasa Hotell

Romme Alpin - åk skidor som i fjällen och bo hos oss! Romme Alpin ligger 13 km utanför Borlänge i södra Dalarna och består i dag av 33 nedfarter i alla väderstreck och 13 liftar, varav fem är 6-stols Expressliftar. Boka en resa till familjen eller varför inte till kompisar. Våra hotellgäster har fri tillgång till vår gym, relax med jacuzzi och bastu - låter det inte härligt efter en aktiv dag i skidbacke?
Vi har flera olika rumstyper så du hittar säkert den som passar dig bäst. 
Bästa boendepriset får du alltid när du bokar direkt med oss. 

Hotellfrukost är den bästa frukost! Vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, en mängd olika nötter, frön, müslis, flingor, samt egengjorda ströblandningar. 

Välkommen att bo hos oss på Gustaf Wasa Hotell!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.