Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Åk utför i Romme - bo på Gustaf Wasa Hotell

Romme är stängt för säsongen, 2018/2019

Romme Alpin, som i fjällen, fast nära. 

Mitt i Borlänge ligger Romme, som stoltserar med 33 nedfarter, 13 liftar - varav 5 är 6-stols Expressliftar. Romme är perfekt för en slalomåkning på en weekendresa, endast 2h och 45min från Stockholm t.ex.

Skidskola
Romme Alpin har skidskola för både yngre och äldre åkare. Är du nybörjare kan du boka in dig på grupplektioner. Om du är en mer erfaren åkare kan det vara en spännande utmaning att ta en privatlektion. 

Uthyrning
Behöver du hyra skidutrustning kan du med fördel boka innan du kommer fram till Romme. Då är din beställning ihopsatt och du behöver inte stå i kö. Du kan välja och vraka på utförsskidor, snowboards, telemark m.m.

Bo på Best Western Gustaf Wasa
Passa på att boka in boende hos oss på Best Western Gustaf Wasa så sover du gott, har tillgång till relax och kan njuta av en härlig middag i vår restaurang Broken Dreams. På morgonen serveras en frukostbuffé som du inte behöver lämna hungrig. Här finns något för alla smaker.

 

Bo hos oss på Gustaf Wasa, och besök Romme Alpin, cirka 15 minuter med bil till backen.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.